Όνομα: Alina Gabaraeva

Σχόλια:
Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για τα online μάθημα γλώσσας, αλλά μετά το πρώτο μάθημά μας κατάλαβα ότι η online εκπαίδευση είναι πολύ παραγωγική! Η Ana είναι σπουδαία καθηγήτρια και προσπαθεί πολύ σκληρά για να κάνει το μάθημα ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Καλύπτει πολλές πτυχές και θέματα, ξεκινώντας από τη γραμματική και καταλήγοντας στη βραζιλιάνικη προφορά που της ζήτησα να με διδάξει . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μετά από μόλις δύο μήνες ήμουν σε θέση να κάνω κάποιες μικρές συζητήσεις τους Βραζιλιάνους φίλους μου και να κατανοώ τα περισσότερα από τα πράγματα που λένε!

Περιοχή: Αθήνα
Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Ηλικία: -
Μάθημα: Πορτογαλικά


 

Ονοματεπώνυμο: Τάνια Δ.

Σχόλια:
Αρχικά ήμουν λίγο επιφυλακτική για τα μαθήματα μέσω Skype αλλά από το πρώτο κιόλας μάθημα η Ana με την οργάνωση και τη μεθοδικότητά της κατάφερε να με πείσει. Είναι μια κοπέλα πολύ ευχάριστη, υπομονετική και απόλυτα συνεπής που γνωρίζει το αντικείμενό της πολύ καλά και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς. Το διδακτικό υλικό που χρησιμοποιεί είναι πλήρης και περιλαμβάνει, εκτός από γραμματική και λεξιλόγιο, πολλά στοιχεία κουλτούρας και πολιτισμού. Όλα αυτά νομίζω ότι την καθιστούν μια πολύ καλή επιλογή για τον κάθε μαθητή.

Περιοχή: Καλλιθέα
Επάγγελμα: Καθηγήτρια Ισπανικών
Ηλικία: 28
Μάθημα: Πορτογαλικά

 


 

Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κ.

Σχόλια:
Προσπαθούσα χρόνια να μάθω πορτογαλικά αλλά λόγω της δουλειάς μου - συνεχείς και ξαφνικές μετακινήσεις - δεν τα κατάφερνα. Με την Αννα και το skype μάλλον βρέθηκε ο σωστός τρόπος αν, για να είμαι ειλικρινής και εδώ πάλι από ...αναβολή σε αναβολή το πάω !
Η ουσία είναι ότι μαθαίνω τη γλώσσα και δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολη, όσο στην αρχή νόμιζα. Βέβαια ακόμα δεν μπορώ να διαβάσω Pessoa ή Saramago από το πρωτότυπο - ο Camões μου φαντάζει πολύ ...επικός- αλλά που θα μου πάει , θα τα καταφέρω ...

Περιοχή: Αθήνα
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος
Ηλικία: -
Μάθημα: Πορτογαλικά

 


 

 

Ονοματεπώνυμο: Νικόλας Β.

Σχόλια:
Αρχικά, είχα επιφυλάξεις για τα μαθήματα μέσω Διαδικτύου. Όμως, όλες οι επιφυλάξεις μου κάμφθηκαν κάνοντας το πρώτο δωρεάν μάθημα. Η Κα Almeida είναι μία αρτίως καταρτισμένη καθηγήτρια με αγάπη, αφοσίωση και μεθοδικότητα στο έργο της. Ο ζήλος και η δημιουργικότητα που τη διακρίνουν κάνουν το μάθημα ιδιαιτέρως απολαυστικό. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πλήρες και σύγχρονο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ομιλία και στα πολιτισμικά στοιχεία της γλώσσας. Όσον αφορά στη γλώσσα, τα πορτογαλικά είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα γλώσσα, με πολλές ομοιότητες με άλλες λατινογενείς γλώσσες, όπως η γαλλική και η ισπανική, και ιδιαίτερο ήχο. Σίγουρα για μένα η συνέχιση και η τελειοποίηση της πορτογαλικής γλώσσας πλάι σε μία κορυφαία διδάσκουσα αποτελεί μία ευχάριστη πρόκληση και συνάμα ένα δημιουργικό και επιμορφωτικό μάθημα πολιτισμού.

Περιοχή: Ανατολική Αττική
Επάγγελμα: Ψυχολόγος
Ηλικία: 25
Μάθημα: Πορτογαλικά


 

 

Ονοματεπώνυμο: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Σχόλια:
Η Άννα είναι εξαιρετική δασκάλα. Είναι πολύ μεθοδική και με επικοινωνιακές ικανότητες. Υπομονετική αλλά και επίμονη και για αυτό αποτελεσματική. Το γεγονός ότι μιλά πολύ καλά τόσο Αγγλικά όσο και Ελληνικά βοηθά πολύ στη ροή του μαθήματος και δεν χάνεται λεπτό από τη διδασκαλία. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή ποιότητας προς κόστος.
Τέλος είναι μια πολύ γλυκιά και έξυπνή κοπέλα.

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Επάγγελμα: ΙΑΤΡΟΣ
Ηλικία: 59
Μάθημα: Γαλλικά


 

 

Ονοματεπώνυμο: Χριστίνα Παυλούδη

Σχόλια:
Τα μαθήματα, παρόλο που είναι μέσω Skype, είναι πολύ καλά γιατί υπάρχει επικοινωνία και αμεσότητα μεταξύ δασκάλου και διδασκόμενου. Το υλικό των μαθημάτων είναι πλήρες και καλύπτει τα πάντα, τόσο από άποψη γραμματικής όσο και λεξιλογίου.

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Επάγγελμα: -
Ηλικία: 27
Μάθημα: Πορτογαλικά


 

Όνομα: SN

Σχόλια:
Έχω κάνει μαθήματα γαλλικών με την Άννα για περίπου 3 μήνες τώρα, και μπορώ να πω ότι, πράγματι είναι μια πολύ καλή δασκάλα. Με τα χρόνια, έχω λάβει πολλά μαθήματα γλώσσας με πολλούς διαφορετικούς δασκάλους, και είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες. Θα ήθελα να γράψω όλα τα πράγματα που είναι καλά σε αυτή, αλλά θα πάρει πολύ χρόνο, έτσι ώστε να συνοψίζοντας, θα ήθελα να πω τα εξής:
Η Άννα είναι συνεπής, οργανωμένη και προσανατολισμένη στον μαθητή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ άνετη με το υλικό που διδάσκει, και ο γενικά φιλικός χαρακτήρας της την καθιστά τα μαθήματα ευχάριστα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την τιμή των μαθημάτων, την καθιστούν μια πολύ εύκολη απόφαση για να επιλέξουν οι μαθητές να κάνουν μαθήματα μαζί της.

Περιοχή: Γλυφάδα
Επάγγελμα: Μηχανικός
Ηλικία: 35
Μάθημα: Γαλλικά


 

Ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Βασιλειάδου
Σχόλια:
Το μάθημα είναι καλά οργανωμένο και η μέθοδος γρήγορη και εύκολη. Τα βιβλία που έχουν επιλεχθεί είναι εύκολα στην κατανόηση με καλές ασκήσεις που βοηθούν στην καλή εξάσκηση της γλωσσάς.

Περιοχή:
Επάγγελμα:
Ηλικία:
Μάθημα: Πορτογαλικά