Τα μαθήματα γίνονται μέσω προγράμματος τηλεδιάσκεψης και όλο το εκπαιδευτικό υλικό αποστέλλεται ηλεκτρονικά στους μαθητές.   Αν είστε σκεπτικοί σχετικά με τα μαθήματα από απόσταση τότε έχουμε ένα κοινό σημείο. Ως καθηγήτρια χρόνια δίδασκα σε κανονικές τάξεις, η ιδέα να παραδίδω μαθήματα μέσω διαδικτύου στην αρχή μου φαινόταν ως κάτι εξωπραγματικό το οποίο δεν θα πετύχαινε. Μετά από δύο χρόνια και αρκετούς μαθητές που έχουν παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι τα μαθήματα μέσω διαδικτύου, δεν είναι απλά το ίδιο αποδοτικά από εκπαιδευτικής άποψης αλλά έχουν επιπλέον σημαντικά πρακτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα κλασικά ιδιαίτερα μαθήματα μερικά από τα οποία είναι:

  • Δεν υπάρχει απώλεια χρόνου από τον μαθητή ή τον καθηγητή στις μετακινήσεις καθώς και η κόπωση που αυτές επιφέρουν.
  • Λόγω του παραπάνω λόγου γίνεται ακόμα πιο ευέλικτο το πρόγραμμα διαθέσιμων ωρών τόσο του μαθητή όσο και του καθηγητή.
  • Το εκπαιδευτικό υλικό είναι σε ηλεκτρονική μορφή, χωρίς επιπλέον κόστος για τον μαθητή, αλλά και ποιο εύκολα προσβάσιμο με την σημερινή τεχνολογία (smartphones, ipads, κτλ) παντού και πάντα.
  • Δυνατότητα εκπαίδευσης σε γνωστικούς τομείς όπου παραδοσιακά δεν υπάρχουν εκπαιδευτές, φροντιστήρια, ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στον τόπο κατοικίας του μαθητή.

  Αν όλα αυτά δεν σας πείθουν τότε δοκιμάστε επικοινωνήστε μαζί μου για να κανονίσουμε το πρώτο σας μάθημα εντελώς δωρεάν. Χρειάζεστε μόνο μια απλή σύνδεση internet και ένα πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης (κατά προτίμηση skype).